Servicii

Daria Telecom ofera servicii de inalta calitate si detine o gama larga de produse si tehnologii potrivite pentru a satisface toate necesitatile de securitate la un cost optim.

Aria de activitate a companiei noastre cuprinde: configurarea, proiectarea, montarea, punerea in functiune si asigurarea mentenantei pentru urmatoarele tipuri de sisteme:

Sisteme Alarmare la efractie

Compania noastra ofera solutii de securitate care se adreseaza atat proprietarilor de apartamente, case, vile cat si firmelor sau institutiilor ce impun un nivel de securitate mai ridicat.

Echipamente cu care noi lucram si pe care le recomandam clinetilor nostri sunt echipamente din gama profesioanala si sunt echipamente cu certificari in domeniul securitatii.

Sisteme Supraveghere video

Sistemul de supraveghere video este complementar sistemului de detectie si avertizare la efractie, deoarece permite beneficiarului controlul vizual al activitatii din zonele supravegheate.

Sisteme Monitorizare trafic auto – LPR / ANPR

Software-ul LPR/ANPR este o solutie fiabila ce permite recunoasterea numerelor deinmatriculare ale autovehiculelor, oferind un management perfect al iesirilor si intrarilor din orice locatie.

Sisteme Detectie si avertizare la incendiu

O modalitate buna si la indemana, pentru persoanele care nu vor sa-si asume nici un risc in aceasta directie(risc ce poate merge chiar pana la pierderea de vieti omenesti) o reprezinta montarea unui sistem sigur si eficient de avertizare la incendiu.

Sisteme Automatizari – Usi – Porti – Bariere auto

Portile automate reprezinta pe de-o parte un element de siguranta, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp, iar pe de alta parte un element de confort.

Sisteme Interfonie – Videointerfonie

Un sistem de interfonie reprezinta o masura elementara de protectie impotriva patrunderii persoanelor in spatiile private. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior, iar in cazul videointerfoanelor persoana aflata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

Sisteme Garduri electrice – Protectie perimetrala

Prin utilizarea unei retele de fire electrice (8000V, neletal), gardul electric ofera o protectie atat fizica cat si de indepartare a agresorilor prin socurile produse de descarcarile electrice. Integritatea gardului este monitorizata si localizata permanent cu ajutorul echipamentelor electronice de alarmare si sistemelor de multiplexare.

Vrei sa afli mai multe detalii?

Discuta chiar acum cu un specialist AlarmeSiCamere.ro si afla, in mod gratuit, ce inseamna pentru proiectul tau un sevriciu specializat si ce avantaje deosebite ai cand lucrezi cu echipa noastra!